Fare İlaçlama

Fare İlaçlama

Fare ilaçlaması yaptırırken dikkat etmeniz gereken en önemli husus ilaçlama firmasının yeterlilik belgeleri ve İnternet üzerinde şikayetinin olup olmadığıdır. En İyi Fare İlaçlama Şirketi şeklinde yapacağınız aramada firmamızı en üst sıralarda görmeniz mümkündür. Resmi İnternet sitemiz olan http://www.iskenderunbocekilaclama.com/ İskenderun’da kendini kanıtlamış uzun yıllar hizmet veren bir sitedir. Hizmet alımı yapacağınız fare ilaçlama servisini seçerken ufak bir araştırma ile mağdur olmaktan kurtulabilirsiniz. Bir çok müşterimiz başka ilaçlama firmaları ile yaptıkları ilaçlamadan sonra bizimle iletişime geçip sorunlarını çözmemizi istedikleri yorumlara buradan bakabilirsiniz.


Farelerin Dünya üzerinde görülen başlıca 3 türü vardır; ev faresi, lağım faresi ve çatı faresi.
Fareler memeli canlılardır sıcak kanlıdırlar bu yüzden insanların yaşadığı alanlarda sıklıkla dolaşırlar.
Fareler birlikte yaşayan sosyal canlılardır. Tahıl, kök, meyve, ot ve böceklerden oluşan geniş bir besin zincirine sahiptir.
Fareler çok hızlı üreyen canlılardır.
Ortalama bir fare kendi boyunun 5 katı kadar sıçrayabilir.
Fare türüne bağlı olarak değişebilmekle birlikte bir dişi fare senede 5-7 arasında hamile kalabilir ve her doğumda 7-9 arasında yavru doğurabilir buda yılda ortalama 35 farenin diğer fare popülâsyonlarına katılması demektir. Fareler memeli canlılar oldukları için yavrularını canlı olarak doğururlar. Ortalama yaşam süreleri ev farelerinde 11 ay, çatı farelerinde 16 ay, ve lağım farelerinde ise 48 aydır.Fareler toplamda 4 ayağa sahip olup uzunca kuyrukları vardır bazı türlerde kuyruk botu vücudun iki katı kadar olabilmektedir.
Farelerin ortalama boyları kuyruksuz olarak ev faresinde 4 cm, çatı faresinde 17 cm ve lağım faresinde 25 cm dir.

 

İstasyon Mum Blok  İlaçlama Yöntemi:

Açık alanlarda farelerle yapılan mücadelede içerisinde kemirgenlerin çok sevdiği tahılları bulunduran yemlerin yağışlardan ve diğer dış etkenlerden korunması amacıyla ilaçlama istasyonlarının içine konularak uygulama alanına bırakılması şeklinde yapılır. Uygulama herhangi bir renk, koku ve leke bırakmaz tamamen kemirgen ile mücadeleye yöneliktir.

Pellet Serpme ile İlaçlama Yöntemi:

Pellet Fareler için son derece çekici ve lezzetli bir formülasyona sahip oldukça işlevsel bir yem türüdür. Bu yemlerle yapılan uygulamalar son derece başarılı sonuçlar vermektedir. Granül haline getirilmiş yemler kapalı alanlara serpme yöntemi ile dağıtılarak uygulanır. Yapılan uygulamanın etkisi nem ve yağış almadığı sürece kuru ortamda son derece etkili ve uzun sürelidir.

Pasta Zehir ile İlaçlama Yöntemi:

Küçük paketler halinde kek kıvamına getirilmiş yemler açık alanlarda kullanıma uygun, neme ve yağışlara dayanıklıdırlar. Mum bloklardan farkları istasyonların giremeyeceği küçük ve dar alanlara atılarak uygulanabilmesidir. Farelere etki mekanizması kurutma üzerine olduğu için ölen kemirgenler herhangi bir sebepten dolayı koku yapmaz. Firmamızın hem açık alanda hemde kapalı alanda en çok kullandığı uygulama yöntemidir.

Firmamız ve Hizmetlerimiz Daha Detaylı Bilgi Almak İçin Web Sitemizi İnceleyebilirsiniz.